Danske gutter alle menn homo

danske gutter alle menn homo

Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale. Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.

VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Det er jo så vanlig at vi jentene koser og klemmer hverandre litt vet dere jo. Er sånt like vanlig blant gutta? Vi vil gjerne få høre noen ærlige svar her, dere!?? Kan ikke svare for alle, men jeg tviler på det. Vi gutter er nok litt mer homofobe enn jenter uff, så fordomsfulle vi er. Homosex er sikkert godt for de som vil ha det slik, og jeg skal ikke nekte dem å gjøre det, eller ta avstand fra det de gjør, men jeg blir ikke med, for å si det slik.

Det er nok mest en jenteting. Kompiser kan brukes til å prate med, spille fotball med drikke øl med og sånne ting. Har ingenting i mot Homoer men på en annen side synes jeg to mannfolk i lag er ekkelt. Dette er ikke ment som fordommer. Det blir litt som brunost på makrell.

Det passer ikke sammen. Jeg kjenner noen ja, som enten har småkysset, eller også prøvd oralsex. Kjenner dem også såpass godt ag jeg vet at disse er hetro, men bare har latt det stå til i et intimt og trygt øyeblikk. Garantert flere - selv om det kanskje ikke er alle som vil innrømme det her på nettet. Du forstår og aksepterer at tjenesten leveres som den er og i monn av tilgjengelighet, hvor passet den er, sikkerhet og pålitelighet for selve tjenesten som annen klientprogramvare.

QX Förlag forbeholder seg retten til å endre, stenge eller avbryte tjenesten med eller uten forvarsel. Dette når som helst og uten skyldigheter mot deg. Du må være femten 15 år gammel for å bruke tjenesten I Norge, Finland og Tyskland 16 år. QX Förlag forbeholder seg retten til å nekte noen å bruke tjenesten, når som helst og uten forvarsel eller å måtte oppgi grunn.

For å starte en blogg med seksuellt innehold, kreves det at du har fyllt 18 år. Gjennom denne avtalen godkjenner du at du selv er ansvarlig for hvordan du bruker tjenesten, det du skriver, lenker og ladder opp, og for de konsekvenser det kan få.

Du bruker tjenesten opp mot de svenske lover som omhandler elektronisk oppslagstavle. Med godkjennelse av disse regler samtykker du til at uten forbehold følge QX Förlags innholdspolicy.

QX Förlag strever etter å alltid meddele forandringer, men vi anbefaler deg å jevnlig se over de innholdsregler vi publiserer. Du godkjenner gjennom denne avtalen å følge de endringer som QX Förlag kan komme til å gjøre når det gjelder innholdspolicy. Brudd mot de regler som QX Förlag har satt opp, samt brudd mot innholdspolicy kan føre til at avtalen umiddelbart avsluttes.

Det kan også lede til juridiske konsekvenser. QX Förlag kan komme til å utrede hvordan du har brukt tjenesten for å få vite om avtalen er brutt eller for å garantere at svenske lover og regler følges.

Dette kan også bety at vi agerer på oppdrag av svenske myndigheter. Ansvaret for inneholdet på Qruisers blogger, skapte gjennom medlemskap på communityet Qruiser, ligger på de personer som gjort innlegg.

QX Förlag gjør ingen forhåndsgranskning av materialet og frasier seg dermed ansvaret for det som legges opp, men kan komme til å senere agere mot innlegg som bryter mot avtale og innholdspolicy.

QX Förlags mulighet til å komme til alt det material som legges opp på Qruiser-blogger handler om din og vårt communitys sikkerhet og er en service til deg og bloggbesøkere. Qruiser-blogger kan inneholde støtende, skadelig, feilaktig og på annen måte upassende material. Det kan også i noen fall finnes bedragende innlegg på enkeltblogger.

Som overalt ellers på internet, oppfordrer vi deg til å være såvel forsiktig som fornuftig når du surfer rundt blant blogger. Da blogger inneholder innlegg som den som blogger selv legger opp, kan QX Förlag verken garantere sannhetsgrad, korrekthet eller tilgjengelighet eller stå bak de synspunkter som fremføres via blogger på Qruiser. De er på egen risiko du setter din tillit til det material som legges opp eller sendes via tjenesten.

Gjennom å godkjenne denne avtalen aksepterer du også reglene for QX Förlags sekretessepolicy i den versjon som fanns tilgjengelig da du senest godkjente denne avtalen.

Du godtar at QX Förlag på svenske myndigheters begjæring i en utredning av kriminell virksomhet ,kan gi ut dine personopplysninger, samt all kommunikasjon du har hatt. Personlig informasjon som er samlet inn av QX Förlag kan dermed lagres og bearbeides i Sverige og i land der lovbrudd utredes.

Gjennom å bruke denne tjenesten godkjenner du at en slik informasjonsoverføring kan komme til å skje utenfor ditt eget hjemland. Gjennom denne avtalen godkjenner du at QX Förlag frasier seg alt ansvar eller skyldigheter ved eventuell borttagelse, liksom ved manglende evne til å lagre eller overføre innhold og annen kommunikasjon som omfattes av tjenesten. QX Förlag frasier seg alt ansvar for innholdet fra tredje part, inkludert ute nunntak virus eller andre ødeleggende funksjoner.

QX Förlag har ikke noe ansvar for å overvåke slikt material fra tredje part. QX Förlag forbeholder seg gjennom denne avtalen retten til at når som helst ta bort eller nekte å distribuere material som bedømmes å ikke følge avtalen. QX Förlag forbeholder seg også rett til å ha tilgang til, lese spare og vise informasjon om så nødvendig for å oppfylle lover og bestemmelser, og for å oppfylle behørig svensk myndighets krav.

QX Förlag er ikke forpliktet til være seg utøvelse eller ikke utøvelse av rettigheter i denne avtalen. Gjennom denne avtalen godkjenner du at QX Förlag eier alle rettigheter, inkludert nav nog interesser i og til denne tjenesten, inkludert immatrialrett. Dermed samtykker du til at du ikke kommer å kopiere, reprodusere, endre eller skape duplikat av tjenesten. Ikke heller at du kommer å bruke noen form av robot, edderkopp eller annen ikke godkjent automatisk eller manuelle prosesser for å overvåke eller kopiere innhold fra tjenesten.

QX Förlag gjör ingen anspråk på eiendomsrett til innhold i de innlegg du gjør eller de kommentarer du viser. Du selv eller tredjepart innehar alle patent og varemerker, liksom all opphavsrett til det som du presenterer på din blogg. Du er dermed selv ansvarlig for å beskytte dine egne rettigheter. Gjennom å legge opp eller vise innhold via QX Förlags offentlige tjenester, gir du QX Förlag en global, ikke-eksklusiv, royalty-fri lisens til å gjenfortelle, publisere og distribuere innhold via QX Förlags tjenester, med hensikten å vise og distribuere disse gjennom QX Förlag-tjenester.

Du står selv for, og du garanterer at du har rettighetene til det material du legger opp på QX Förlags tjenester. Du får ikke, om du ikke har fått en skriftlig godkjennelse av QX Förlag, reprodusere, kopiere, selge, handle, drive videresalg eller utnytte noen del av tjenesten, bruk av tjenesten eller tilgang til tjenesten i kommersiellt øyemed. Gjennom å godkjenne denne avtalen, bekrefter du at all informasjon du oppgir for QX Förlag er korrekt og aktuell.

Du godkjenner også at du har rett til å inngå denne avtalen og gjennomføre de tiltak som kreves av deg. QX Förla forbeholder seg retten til å når som helst, uten grunn, avslutte denne tjenesten, liksom å ensidig si opp avtalen, stenge av eller avslutte din konto. QX Förlag garanterer ikke at du dermed får tilgang til det innhold eller de filer som du har lagt opp.

Gjennom denne avtalen godkjenner du at ikke rette tiltale mot eller kreve erstattning fra QX Förlag eller dets datterbolag, ledelse, ombud, konsulenter.

Denne avtalen påvirkes ikke av andre avtaler du kan ha inngått med QX Förlag, men er en avtale om bruk av bloggtjenesten på Qruiser. Regler og bestemmelser kan se forskjellig ut for annen bruk av QX Förlags tjenester. Ansvarsfraskrivelse og juridiske begrensninger. Manglende evne fra QX Förlags side til å utøve eller vedmaktholde rettigheter eller bestemmelser i disse brukervilkår, betyr ikke at QX Förlag frasier seg disse rettigheter og bestemmelser.

Om noen del av brukervilkårene anses være ugyldige av domstol, er partene enige om at partenes opprinnelige hensikter bør gjelde og at øvrige deler av vilkårene fortsatt er fullt gyldige. Gjennom godkjenning av denne avtalen og bruk av denne tjenesten, godkjenner du uavsett vedtekt eller lov om det motsatte at anspråk eller rettslige tiltak som gjelder bruk av QX Förlags tjenester eller brukervilkår må gjøres innen ett 1 år etter det at et slikt anspråk eller slikt rettslig tiltak har oppstått.

Ellers sees denne rett som oppbrukt. Qruiser er en gratistjeneste for kommunikasjon mellom medlemmer. En av Qruisers funksjoner er muligheten til å kunne blogge. Bloggene kan sees av andre medlemmer, og om man så ønsker også av personer som ikke er innloggede som medlemmer på Qruiser. Som blogger kan man velge at bloggen har domenet blog. Bloggene utgår fra medlemskap på Qruiser og de regler som gjelder for Qruiser med de tillegg som ovenfor angis for bloggtjenesten. Gjennom blogger vil vi øke informasjons- og ideutbyttet mellom hbtq-personer og venner, der utgangspunktet er at bloggeren selv står for sine meninger.

Vi verdsetter yttringsfriheten, den frie og gode debatten og gjennom våre regler verner vi den. Bloggerne har eiendomsrett til og ansvar for innholdet på sin egen blogg. QX Förlag ønsker ikke å sensurere personlige meninger, men utgår fra yttringsfrihet med en fri og åpen debatt. All yttringsfrihet har dog viktige grenser, så også når det gjelder hva som skrives og legges ut på blogger.

Ingen forhåndsgranskning av innhold som legges ut på blogger, gjøres av QX Förlag. Derimot agerer vi etterpå om regler brytes. Regler for QX Förlags bloggtjeneste: Material som inneholder hat rettet mot grupper, basert på rase eller etnisitet, religion, funksjonshinder, kjønn alder, seksuell legning eller kjønnsidentitet er ikke tillatt.

Trussel mot såvel folkegruppe som enkeltindivid er ikke tillatt å publisere. Vi agerer på anmeldelser om påståtte opphavsrettslige overtredelser som gis oss av opphavsrettsinnehaveren.

Ingen private eller konfidensielle opplysninger får publiseres uten tilatelse fra QX Förlag; i dette inngår telefonnummer, hjemmeadresser, kredittkortsnummer og personnummer såvel som annen sensitiv informasjon.

Bilder, tekster, illustrasjoner og videomaterial som er av seksuell karakter klasses som sådan for at den som besøker bloggen skal kunne gis muligheten til å selv bedømme om man vil ta del av dette eller ikke. Seksuellt material får ikke legges opp av bloggere under 18 år. Barnepornografiskt material kommer umiddelbart å politianmeldes. Seksuellt material som inneholder forespråk av incest, tidelag eller seksuelle kontakter mellom voksne og mindreårige får ikke publiseres være seg i tekst illustrasjon, foto eller video.

. Danske gutter alle menn homo

NORSK SEX FORUM MEET HOMO AND FUCK

REALESCORTE HOMOSEKSUELL NO EROTIC GAMES

Og når personen ikke får omgang med damer, vil homoryktet bli forsterket. Logg inn Registrer ny bruker, danske gutter alle menn homo. Har selv kompiser som har blitt tatt for å være homo uten at de er feminine eller på annen måte "stereotyp homo". Ved alvorlige brudd mot reglene kan vi også føre ærendet videre. Sammen med Vemund Kulleseid Nilsen bak til venstreCecilie Marianne Andersen og Line Halvorsrud foran er hun aktiv i organisasjonen Skeiv Ungdom, og du møter dem underveis i denne artikkelen. Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende. Jeg har det bra nå Jeg er en dame på 44, var gift med en mann i 25 år.