Hemmelig homoseksuell nummer trang pikk

Hvem er jeg - hvem er du? Det kan være en stor prosess å finne ut av. Noe lettere blir det kanskje om du ga deg selv litt flere muligheter. Kanskje skulle du kontakte noe med stor forstand på menneskelig seksualitet for å få noen å samspille med. Dårlig samvittighet Innsendt av: Jeg skal vel akseptere meg selv og leve mitt liv, ikke tilpasse meg andres ønsker og behov.

Da må jo mine behov tilsidesettes Folk er flinkere til og irettesette en, enn og akseptere en som en er. Anonym Jeg er biologisk mann, og har ingen som helst lyst til å kutte av noe utstyr Er det mulig å være hverken mann eller kvinne sosialt? Anonym eg har fått mange rare spørsmål siden eg æ sammen mæ ei som har vært født gutt,men nå har ho tatt kjønnsopprasjon.

Kim T Hei Esben Esther! Vil først bare si at du er til stor inspirasjon. Hvis du fikk bestemme over hvor mange kjønn som skulle anerkjennes av myndighetene, hvor mange ville det blitt?

Og hva kaller man alle disse? I episoden med Jentene på Toten ble det nevnt 6 forskjellige kjønn. Er du enig i dette? Og kunne du her tenke deg å fortelle oss interessenter, hvilket norsk parti du har størst sympati med? Håper på et svar. Eller jeg ser jo at spørsmålet går dithen at jeg er tvunget til å spørre h v o r ligger kjønn? Er det i mental innstilling, atitude, fysiologi, utspilles det i det sosiale spillerommet?

Min sporenstrekse tanke er jo at det er et samspill av alle disse elementene, og sikkert flere aspekter du kan belyse, men hvordan fungerer i såfall samspillet mellom alle disse faktorene? Og dermed kan det kanskje trekkes ned igjen til utgangsspørsmålet som er genuinitetsbegrepet i kjønn - altså går det ann å hevde at noen spiller kjønn eller ER en kjønn? Emilie hvis man sier man føler seg som halvt mann og halvt maursluker, hvilket toalett skal man DA gå på på Gardermoen?

TRE har vi å velge mellom; mann, dame og handicap -- Har du forslag til symbol på en fjerde dør? På toalettet for de som er i samfunnets øyne? Anonym Kjønn betyr rett og slett om det enten er en mann eller en kvinne; eller en hann eller en hunn. Alt annet, uansett hvor moro måtte det befinnes på sted, er kvasi. Jeg har vært på ett foredrag av deg og du snakket om antall typer kjønn du mente at fantes. Det jeg lurer på er: Hadde det ikke da vært enklere å utvide definisjonen vår om hva som er en gutt og hva som er ei jente?

Dersom årsaken til å ikke ville bli kalt noen av delene er at man føler seg båssatt av det omgivelsene forventer av en? Trenger vi mer romslighjet for å være den man er, uavhengig av kjønn, eller trenger man enda flere båser å putte folk i? Petter Hei, finnes det noe litteratur på transsekualitet som er bra å lese? Jeg er trans, fra Kvinne til mann, eller kvinne og mann om du vil.

Jeg føler at åpenhet vil begrense mitt valg av partner så til de grader at jeg ikke vet om jeg vil leve med konsekvensene. Er dette noen jeg trenger å fortelle folk? Jeg vil ha noen jeg kan bytte ideer med og finne på nye triks for og pasere. Jeg har kjæreste homo som meg som liker å kle seg i dameklær av og til. Du trives i dameklær og ser vel på deg selv som dame da du er kledd slik.

Gjør det din kone "bifil", eller meg "bifil"? Selv tiltrekkes jeg av gutter og ikke jenter, men godtar jo at han kler seg som dame av og til. Men tiltrekkes jo ikke av det. Var det problematisk for din kone?

Anonym Hei Jeg er en gutt på 17 år som er litt forvirret. Jeg liker det er å være gutt og er stolt av det. Jeg liker jenteklær og sminekr meg iblant. Jeg har søkt om å bynne på hormonpiller for å få mere feminin kropp, men vet ikke om jeg akkurat vil bli jente. Har du noen råd? Vi trenger langt flere positive kulturelle bekreftelser som gå ut over tokjønnsmodellen - du er nå så hjertelig velkommen til å ta del i den prosessen. Jeg er over 50 år og ennå ikke helt sikker på hvor jeg stiller..

Jeg liker sex med damer, kanskje bedre enn med menn. Men jeg blir ikke forelsket i damer, kun i menn.. Føler meg hverken som fugl eller fisk, midt i mellom.. Vanskelig å finne en partner. Jeg har den gleden av å gå på en høyskole hvor mangfold er satt i fokus. Jeg har to spørsmål. Reidun i TV serien får brev om at hun har diagnosen sexuelt forvirret.

Jeg fikk en stor klump i halsen da jeg så dette. Hvem i helvete kan tillate seg og har lov til å sette en standard på hvordan et annet menneske oppfatter seg selv? Dette oppfattet jeg som et overgrep mot Reidun.

Sterk er ihvertfall Reidun m. Før denne serien, trodde jeg at transexuelle ga uttrykk for å være feminine 24timer i døgnet. Kaja overrasket meg derfor litt ved å være transexuell ettersom hun i perioder ikke vil se ett kvinneplagg. I vår homofile verden blir dette omtalt mer som "pyntesjuk"? Hva omfatter begrepet transexuell? Transseksuelle er de som bare opplever seg som kvinne, selv om kroppen er mannlig, eller bare som mann , selv om kroppen er kvinnelig.

Mange av disse ønsker kroppen justert mest mulig i ønsket kjønnsretning, andre føler at de trenger mindre eller ingen kroppsjustering.

Jeg er en skaptranse på vei mot 30 år og har vanskelig for å akseptere meg for den jeg er. Jeg er ganske sikker på at jeg ikke er transkjønnet, men jeg har en særdeles stor trang til å se hvor kvinnelig jeg kan "gjøre" meg med sminke og klær - i det hemmelige.

Jeg ønsker å dele livet med ei jente en dag, men klarer ikke åpne følelsene mine for noen da jeg igrunn ikke er så veldig glad i meg selv. Jeg tror kanskje jeg bør prate med noen som har litt erfaring med dette og kan hjelpe meg litt med mitt mentale. Kunne du anbefalt noen å prate med? Jeg hører du skammer deg, den skammen har du ikke noe bruk for. Tenk helelr at du representerer noe uvanlig av det menneskelige, og at dette uvanlige har noe å tilføye til den alminnelige oppfatningen av hva det vil si å være til.

Hvordan våge Innsendt av: Anonym Det er fremdeles veldig tabu å snakke om kjønnsforandring. Enda mer tabu og faktisk realisere det. I hvertfall der jeg kommer fra. Hvordan klarer man å samle mot til å gjøre det man egentlig vil gjøre? K Jeg lurer egentlig på ditt syn angående kvotering av kvinner inn i styrer?

For slik jeg ser det har ikke kjønn noe å si, det bør være kunnskapen som skal telle. En annen ting, hvilken oppgave mener du er Norges viktigste oppgave for å minske forskjellene mellom kjønn? En transkjønnet person, dette er ikke ment fordomsfult, men det er så lite opplysning på skole og overalt om dette. Kalles en transkjønnet "hin", "han" eller "hun"?

Hin blir for oss som ikke synes det attraktivt verken å være kvinner elelr menn i vanlig forstand, men som føler at vi for aksempel er trans eller inter. Anonym Hva fikk deg til å forstå at du ikke var slik som de fleste andre ville oppfatte som normal? Jeg er i begynnelsen av 20 åra og ønsker å rocke en mer androgyn look. Har alltid fått høre at jeg er for femi til å være gutt - det å krysse "grenser" når det kommer til kjønnsuttrykk gjør neppe situasjonen noe bedre Noen tanker om hvordan man bedre skal kunne takle negative tilbakemeldinger?

Anonym Er en homoseksuell regntøyfetishist, føler veldig når jeg er kåt att jeg har en sterk, feminin side,Er også sterk sosialt og har blitt beskrevet som tvekjønnet. Odd Helge Wettre, dr. Hei, jeg underviser i Religion, etikk og filosofi i videregående skole.

Har du noen tips hvor de kan finne stoff på internett som drøfter kjønnstilhørighet? Elevene er realister med biologi, fysikk, kjemi og teori og forskningslære som programfag.

Av 90 elever er 14 muslimer - noen fundamentalister men flertallet av muslimene er "vestlig orientert". Jeg håper du kan kan meg noen hint til nettsteder etc - et viktig anliggende for meg som lærer er å formidle en dyp respekt for enkeltindividets integritet! Med en stor takk for den du er håper jeg på svar. Vi definerer ellers tilhørighet som det å oppfattes av andre slik en oppfatter seg selv.

Tilhørigheten blir positiv når det som oppfattes tillegges en positiv verdi Omkledningsspørmsålet Innsendt av: Devin Jeg er en mann i tredvårene - ikke spesielt maskulin eller macho av væremåte, men jeg kan prøve ut ekstremsport og være eventyrlysten. Jeg lekte som barn med dukker, bamser og figurer, og syntes biler, teknikk og ballspill var mindre interessant.

Jeg likte å kle meg ut - gjerne som en sofistikert dame eller søt pike, men også spille ut ulike mannstyper. Oppveksten min bestod for øvrig av en del mobbing. Jeg kledde meg aldri eksplisitt ut som jente i tenårene og tyveårene, men hadde ofte et indre fantasibilde av meg selv i kvinneskikkelse. Med langt hår, mascara og iført litt trangere klær. Det indre, ungdommelige kvinnebildet er delvis forsvunnet. Da jeg var barn drømte jeg om å bli voksen mann og ikke moden kvinne, men jeg syntes jenter som barn ble behandlet langt bedre som mennesker enn gutter, av både foresatte og lærere.

For meg er selve omkledningen et teater. Er det derfor alltid løsningen? Kan ikke gutter og menn få være myke på andre måter? Anonym Hei, håper alt går bra hos deg: Hvordan og når ble du sikker på at det er den du ville være? Var det før eller etter du traff andre likesinnede eller forståelsesfulle folk da du ville være den som du er nå?

Og hvordan fikk du til et godt forhold med din kone Elsa? Og hvorfor gikk du fra din tidligere kone? Var det noen problemer som var uvanlig fra andre vanlige mann-kone-forhold?

Ønsker deg en fin dag. Det er godt å møte andre som jeg kan dele følelser med - noen ganger er de likesinnete, andre ganger har de bare flotte sin som tar andre inn. Jeg forlot m,in første kone først og fremst fordi jeg innså at jeg ikke kunne være noen god partner for henne. Det gikk på mange nivå - innklusive kjønn Innsendt av: Jeg lurer på om du kan fortelle litt om historien til kjønnskorrigering.

Når begynte dette og på hvilken måte? Hva innebærer dette i praksis? Hvilket land var først ute og hvordan begynte dette egentlig i Norge? Anonym har egentlig ikke noe spørsmål. Anonym Hva synes du om Harald Eias nye program hjernevask? Han mener biologi blir oversett i norsk samfunnsforskning, kjønnsforskning. Hvor mye tror du biologi har å si for det indre medfødte kjønn?

Mitt andre spørsmål er, hva mener du sammenhengen mellom homofili og transseksualitert er? Det blir ofte satt i samme bås, er det riktig? Hvorfor tror du transseksualitet korrelerer positivt med en homofil legning? Homefili og transseksualitet er basalbiologisk beslektet, idet man gjør funn hos homoseksuelle som overlapper dem man ser hos transseksuelle.

Samtidig er det ikke det samme, fordi transseksualitet først og fremst dreier seg om hvilket kjønn man har talent for å være, mens homoseksualitet dreier seg om hvilket kjønn man har talnet for å tiltrekkes av. Handler ikke det bare om kjønnsuttrykk?

Holder det ikke at man føler seg som kvinne innvendig? For omverden blir det uansett misforså meg rett nesten bare litt komisk når menn 'kler seg ut' som damer når de tross alt ikke er dette i utgangspunktet? Det har jo aldri vært forbudt å føle seg som noe annet enn man er.

Hvorfor skal disse tankene og denne trangen uttrykkes for hele verden? Jeg går ikke og viser hele verden at jeg er homo. Når dette er sagt har jeg fryktelig respekt for deg. Du har gjort mye bra for mange, det vet jeg. Og stemmen din i samfunet, vanvittig bra!!! Skulle hatt flere som deg. Lykke tilmed at du gjør: Skal en føle at en høter til som for eksmepel kjønn, er det ikke nok at vi selv oppfatter det - andre må faktisk oppfatte det samme for at tilhrøigheten skal etableres.

Ja, mange av jentene på Toten kommer på siden av hva vi kan kalle kvinnestetiske krav - jeg synes de er vakre likevel - i sin transestetikk.

Skal ha silicon bryster! Anonym Hvordan kan man vite hva man er? Fysisk sett så er jeg jente, men psykisk, er jeg veldig mye mann, og bittelitt jente. Men på det lille jeg er av jente, er jeg ekstremt jente. Jeg vil ikke ha pupper, jeg er ganske sikker på at jeg vil ha penis og baller. Men jeg er fortsatt jente. Anonym Hei Esben Esther Er jeg transseksuell? Når jeg ser meg i speilet så er hoftene for smale og skuldrene for brede, og magen blir aldri slank nok.

Hårveksten i ansiktet skulle jeg gjerne vært foruten, mens hår på hodet er det alt for lite av. Jeg bruker brystproteser så ofte jeg kan når ingen andre kan se det. Men penis har jeg ikke behov for å kvitte meg med. Jeg hater hvordan det er jeg ser ut. Jeg kan ikke matematikk, jeg hater det!

Det forundrer meg egentlig at jeg ikke har tatt motet til meg og tatt det enda. Det er noen som hadde fortjent dette livet mye mer enn meg! Jeg er glad i han. Jeg tror han hadde hatt det bedre med meg. For jeg er en bra person. Han bare vet det ikke. Fordi han er sammen med henne. Etter hver var det bare jeg og han, og vi gikk litt bort fra der festen var.. Jeg ble utrolig lei meg fordi jeg ikke ville ha dette. Mamma og pappa er de eneste som vet det. Jeg er sammen med en jeg egentlig ikke er forelsket i.

Jeg hadde gledet meg leeenge. Jeg ble helt varm inni meg. Neste dag ble fantastisk iallefall halvveis. Det var der det virkelig skjedde. Etter det satt vi ilag under middagen. Det var en fra samme skole som meg der som var enn betatt av han. Jeg syntes gutten var hyggelig og pen. Men hun trodde at jeg var hodestups forelsket og hatet meg. Og bare latet som ingenting. Han sa at det var ikke jeg som var en bitch men hun. Da smeltet hjertet mitt!

Da ble jeg hodestups forelska. Jeg hater meg for den jeg er og vil beklage for han at jeg er menneskelig og sikkert langt ifra perfekt, selv om jeg vet han synes jeg er det. Han knuste meg fullstendig, og jeg vil aldri kunne ha samme tillit til en gutt noen gang igjen. Dette vet bare min aller beste og eneste gode venninne Jeg kunne ikke se for meg megselv med noen andre enn han.

Jeg trener og trener, spiser bra mat, men jeg blir ikke tynn.. Han blir ofte sint og har komt med trapstrusler mot stefaren min og familien hans. Jeg har vokst opp med en snill mor, og en far som banner, skriker og kjefter. Alle tror jeg er den positive og lykkelige jenta, men det er jeg langt ifra. Folk misunner meg for min selvtillit, og hvordan jeg ikke bryr meg om hva folk sier, men helt innerst bryr jeg meg virkelig.

Ikke kan jeg si det til noen heller. Ikke en gang min bestevenn.. Jeg har mange falske venninner. Jeg har opplevd mange eppisoder hvor jeg har blitt ditcha, selv om jeg allerede hadde avtale med henne, men hun velger de kule fremfor meg.

Mamma og pappa sier at jeg er for god for henne. Hun sier aldri sin egen mening, men dilter etter andre. Jeg og stebroren min er nesten som et par. Jag har runka han og han har fingra meg.. Ingen vet dette, kan ikke en gang si det til bestevenninna mi fordi hun er forelsket i han. Det ingen vet, er at jeg sliter som faen. Jeg tilbringer alle dagene mine foran skjermen, og da er det Habbo og goSupermodel det er snakk om.

Hva skal det bli av meg? Tusen takk for at du laget dette innlegget, Sophie. Jeg likte det, men hun gidde seg ikke. Hun visste hele navnet mitt og eg var livredd.

Men hun svarte aldri. Det var helt grusomt. Utsende er alt i dag og jeg klarer ikke alltid presse. Han er ikke akkurat perfekt men for meg er han det. Hvorfor fikk jeg spiseforstyrrelser? Familien min la plutselig ikke merke til meg lenger. Jeg har snakket med ham Jeg spiser masse, og spyr opp maten igjen. Men er flere veker siden jeg gjor det.

Finner mamma det ut tar hun meg med til legen. Moren min har alltid slitt med psykiske problemer, noe som jeg faktisk har arvet av henne. Et eksempel er f. Jeg vet ikke hvor mye lenger jeg orker det her. Litt rart at jeg sier det her til en fremmed blogger. Jeg var utrolig glad i han, og han elsket meg virkelig.

BTW, ikke legg denne ut i ett innlegg. Det er nok med at jeg poster det her. Han sa ofte hvor nydelig jeg var. Jeg sa at jeg ikke var klar for et forhold enda. Men jeg var egentlig det! Han brydde seg ikke. Han likte meg fortsatt. Vi meldte utrolig mye. Han likte ei i paralell klassen. Jeg smilte og latet som om jeg ikke brydde meg.

Men det er fortsatt vondt! Han sier at han elsker henne Jeg sa at jeg skulle til faren hennes.. Men han hadde voldtatt meg. Vi er forresten forlovet. Og jeg er Men ingen vet det bortsett fra meg, han, og bestevenninna mi.

Ingen vet hvor jeg var. Bortsett fra meg og typen min. Hun sa det gikk greit. Jeg satt bare og smilte. Det var alt jeg tenkte. Senere utover kvelden fikk typen en telefon igjen. Det var stefaren min. Han ville komme inn og se. Jeg ville ikke hjem igjen. Han kom opp etter en stund, og det endte med at jeg "sovnet". Klokka var vel 3 om natten Vi gikk ned, og begge var like redd for at mamma og stefaren min skulle komme tilbale.

Da holdt jeg kjeft. Dagen kom, og vi gikk til bussen. Noe som har satt dype spor i meg. Som oftest svarte de ikke i det hele tatt. Jeg var luft for dem. Det gjorde utrolig vondt for meg. Ville de da se meg? Vise meg litt respekt? Alt jeg ville var at folk skulle SE meg. Den dag idag innser jeg hvor ille det hele var. Hvor ille jeg hadde det. Det var jo akkurat det den IKKE var. Jeg er stolt av meg selv, og jeg vil absolutt si at jeg er sterk. Som de sier; What doesn't kill you only makes you stronger!

Moren og faren min bruker narkotika, jeg har en veldig lang "liste". Og er egentli care til ALT i og med at jeg ikke bryr meg om noe eller noen! Jeg er kjempe forelsket i Harry Styles. Jeg sier jeg er singel og ikke har noen spesielle i kikkerten, men det har jeg. Jeg gikk ned 15 kilo uten at noen "merket" det. Men ingen av venninnene mine vet at han hjalp meg, de tror jeg kom meg ut av det helt selv, uten hjelp fra noen. De sier det var hans skyld at spiseforstyrrelsen min utviklet seg.

Jeg er mer hos eksen enn hjemme. Er jeg alene hjemme kommer tankene og jeg faller lettere tilbake. Jeg er hos han hver dag. Etter hver fest reieser jeg til han, jeg sover mer hos han enn jeg sover hjemme. Vi trenger hverandre, og ingen kan stoppe det! Jeg er forelsket i bestevennen min.. Det er utrolig slitsomt. Jeg er eller var selvskader.. Jeg og eksen min har nettopp gjort det slutt fordi at han behandla meg som dritt.

Men det bryr meg ikke om guttene vil ha meg. Hun ene jeg hadde har jeg mista. Hun var sammen med en som ikke likte meg, og siden da har bare skipet sunket til bunn.

Og andre gangen mistet jeg det. Mamma vet ikke at jeg vet det. Samme dag som jeg fikk beskjed om bortgangen hans, fikk jeg gave i posten. Men verre ble det da jeg bladde igjennom et gammelt album jeg fikk fra han da jeg var Og tankene vil ikke gi slipp. Men hvem kan jeg si det til? Alt dette pga utseende. Jeg vet ikke hva som har skjedd, men vi vokser mer og mer fra hverandre. Hvor skal jeg liksom finne meg en ny bestevenn?

Noen ganger hater jeg livet mitt. Det plager meg bare at jeg ikke aner om jeg er forelska eller ikke. Det eneste problemet er at Men han sa aldri noe domt han gjorde bare noe dumt han var utro, men han fortalte det selv og sa at det var meg han ville ha og dum som jeg var godtok jeg det..

Barnefaren er min bestekompisen min. Ingen vet om det.. Jeg er med en jentegjeng og vi er bestevenner alle sammen. Den dag idag, sliter jeg voldsomt.. Jeg snakker ikke med venner om det, det har jeg gidd opp..

Jeg liker en gutt som er sammen med en annen! Jeg ble kalt for tykk og stygg hele tiden av gutter som jeg egentlig ikke kjente..

Det var da alt begynte.. Mamma og pappa begynte og se at jeg ble tynnere, men de trudde det var puberteten som gjorde det. Jeg vet dette er litt ut av temaet. Jeg digger bloggen din, den er min favoritt: Han bor unna, men han betydde virkelig ALT for meg. Jeg er veldig ofte lei meg.. Jeg begynner snart i 8. Taper, sladrekjerring, stygg, dum osv.. Jeg elsker foresten bloggen din.

Dennis er 3-menningen din.. Folk sier jeg er for tynn, og jeg syntes selv jeg ikke er det..? Jeg ser ingen annen utveg.. Falske rykter flyr rundt meg hele tiden og jeg orker bare ikke mer!

En ting til; jeg har hatt mareritt osv.. Det hadde tatt timesvis om jeg skulle ramset opp all den dritten jeg har opplevd.. Heldigvis har det begynt og bli litt bedre, men jeg har perioder der alt er supert og noen ganger er det helt dass.

Jeg har blitt mobbet og utestengt hele barndommen min, og har hatt depressiv lidelse siden jeg var Mange tror jeg har et perfekt liv. Gutter lyver om at de har hatt seg med meg. Hva villet du hatt gjort vist du hadde vore i samme situasjon?

Han er sykt kjekk og virker som den perfekte! Jeg kutter meg selv, alt for mye. Hadde ikke brydd meg om jeg hadde kuttet for dypt. Har det aldri bra, men jeg er kjent som den som smiler av alle. Rart hvordan ingen virkelig kjenner deg. Jeg sliter virkelig med deprisjon. Jeg har ikke fortalt dette til noen, for jeg har ingen og fortelle det til. Venninnene jeg har her passer jeg bare virkelig ikke sammen med.

De er falske og jeg orker bare ikke jentene som er her. Kjempebra at du har et slikt innlegg! At jeg er ensom, alene og utestengt. Hei, for de fleste hadde vell ikke dette vert ett problem, Men for meg er det det.

Egentlig var vo tre, meg, en i 10'ende kaller henne siv og hun i 8'tende kaller henne lise. Lise var egentlig en fin og ung jente. Derfor spurte jeg lise, vi planla att jeg skulle ligge over, Men nei Han fortjener det ikke og det knuser meg innvendig.

Livet er ganske hard.. Jeg har Insomnia, shizoid, borderline personality disorder og major depression. Ingen av vennene mine vet dette. Jeg har ei bestevenninde som jeg fortelle alt til Jeg har mine grunner Han bor i hellas fordi mamma gikk fra han..

Og kunne ikke klart noe av det jeg har klart uten de! Jeg kjenner meg liksom nesten igjen av mye.. Jeg ser virkelig opp til deg. Selv er jeg 17 og jomfru og skammer meg ikke det smule. Etter det var han drit sur og snakka masse stygt om meg. Vent til den rette kommer. Og til Sophie jeg beundrer deg for meningene dine og ditt gode hjerte. Vi var der i ca. Jeg forelsker meg i hver gutt som gir meg oppmerksomhet nesten med en gang. Jeg drakk meg full forrige helg.

Jeg er fortsatt ektremt forelsket i eksen min. Noen sier at han fortsatt liker meg, men aner ikke hva jeg skal tro. Jeg orker ikke det.. Jeg er forlovet og samboer og vi har et barn sammen som betyr alt for meg. Hun er ikke den samme gamle N som jeg kjente.. Dessverre fungerte det ikke mellom oss, og det knuste meg.

Jeg fikk en spiseforstyrrelse. Dette er en hemmelighet for mamma og pappa, men de fleste vennene mine vet det. Og jeg vil heller ikke snakke med noen andre enn dem, selv om de mener det vil hjelpe. Jeg er deprimert og har spiseforstyrrelser, men jeg har ikke sagt noe til vennene mine. Jeg mistet 7 kg. Jeg mistet hofter og pupper. Til dere jenter som tror dere ikke er vert noe eller ser bra ut eller at dere ikke kommer til og miste jomfrudommen, Ikke ver redd det trodde jeg og at jeg ikke var god nok eller kom til og finne meg noen.

Jeg kommer meg ikke over eksen min. Jeg tror at jeg er forelsket i en gutt i klassen. Men han er egentlig lit "weirdo" og vennene mine sier at han er kjempe rar. Jeg opplevde bare fysisk og psykisk.

Men under saksbehandling kom det frem at det var misstanke om seksueltmissbruk. Hvorfor sa jeg ikke noe som var eldst? Har lenge hatt en bestevenn jeg har kjent over nettet. Jeg er jomfru, og prater omtrent aldri med noen gutter. De tror sikkert jeg er lesbisk. Jeg vil bli sammen med han igjen, men samtidig vil jeg ikke.. Og han gjennomskuer det ikke. Jeg sliter egentlig med disse bildene i hodet hver eneste dag. Men det er det. Der var det ute, det er vondt!

Klarer ikke vente til vgs!!!!!!! Pappa fikk kreft i halsen og ingen snakket om det. For hva er egentlig meningen med livet? Hvor er rettferdigheten i det.. Som bare aldri ville stoppe. Fjortistendenser, med andre ord. Superkjekk, moden, veltrent og verdens snilleste. Som en puslespillbrikk som ikke matcher med resten Hva faen feiler det meg?

Jeg kan ikke si det til noen, fordi det er ikke sikkert. Men jeg kan ikke fortelle noen hvorfor jeg skal vekk. Ellers vet ingen andre det. I tillegg har jeg mistet matlysten, jeg kaster skolelunsjen fordi jeg ikke orker den. Jeg, broren min og noen kamerater var ute.

Jeg har masse strekkmerker, men mamma og pappa vet det ikke. Skrev en kommentar lenger oppe hvor ting blei feil.. Jeg lyver til alle hele tiden, om de minste ting, jeg klarer ikke stoppe. Jeg er bruker gutter. Moren min er alkoholiker, det er jeg og. Pappa er ett eneste stort kaos, som jeg ikke takler. Jeg skylder masse penger. Kom heller og snakk til meg. Her er min hemmelighet.. Jeg kan ikke peskrive hvor mye hat jeg har ovenfor meg selv, og dette har jeg ikke fortalt til noen annet en til en psykolog.

Men jeg skal love meg selv, aldri igjen.. Dette er min hemmelighet. There comes a time when you have to stop beating yourself for the mistakes youve done. Topper bare hele greia. Det er bare jeg og min aller bestevenninne, hun sier jeg burde fortelle det til politiet eller noen andre, men det kan jeg ikke. Jeg er aldri bra nok for dem. Kan like godt dele alt her.. Jeg savner faren min kjempe masse, sorgen kan ikke beskrives. Venninene snakker alltid ganske stygt til meg, og tror ikke jeg bryr meg.

Om nettene sover jeg alltid i stua slik at jeg kan sovne med folk rundt meg. Alle i byen visste det utenom meg. Denne gutten er forresten 21 og jeg er 16, mener du det er for gammelt? Jeg syns dette er ekstremt pinlig, og har derfor aldri fortalt noen. I 6 klasse onanerte jeg med en slags penn som hadde cm diameter og dildoformet. Tror det er derfor det ble slutt. Fikk ikke bli kjent med han.. Hvor skal jeg begynne? Men hjemme er jeg ofte sur og irritabel. Gikk til psykolog helt fra oktober til januar Jeg ble med pappa sammen med brodern.

Tiden gikk og jeg fikk nye venner. Jeg har uten tvil verdens bestevenner! Det er ikke noe som tas opp hjemme, og da mener jeg aldri. Jeg er redd for at de plutselig ikke skal like meg lenger eller at de baksnakker meg bak ryggen min. Hun er jo 18, og jeg Han vet det ikke, men jeg elsker han over alt.

Jeg er sinnsykt lei det. Baksnakkina er en av mange grunner til at jeg har vurdert selvmord. Den andre tingen jeg ville fortelle om hendte med to andre veninner, men ingen av oss har fortalt det til noen. Dette er ikke noe jeg tenker op hver dag, men det kommer opp i tankene mine av og til. Vi har ikke fortalt dette til noen og det kommer vi ikke til heller. Han er alt jeg noensinne vil ha.

Og han elsker en annen.. Jeg snuser, og dere tenker at det er et luksusproblem. Men jeg har forandret meg til det bedre.

Jeg har funnet meg selv og jeg vet hva jeg vil og alt det der. Ble det faktisk nettopp. Navn har jeg og tenkt ut. Jeg kan det meste eller rettere sagt det som er viktigst. Jeg leser daglig mamma blogger, men spessielt en.

Jeg vet at det hadde blitt hardt. Om jeg blir gravid kommer jeg IKKE til og ta abort. Pappa er alkoholiker, mamma er alkoholiker, jeg har blitt voldtatt, jeg har anoreksi, jeg er manisk depressiv.

Men kommer ikke inn i det igjen. Helt siden begynnelsen av 9. Han er kjempe snill og hva skal jeg si? Veldig opptatt av trening, kosthold osv. Men tror ikke han har noen tanke om hvorfor det er som det er. Det hele har blitt en ond sirkel.

Men vi kan aldri bli sammen, fordi alle sier at vi ikke passer sammen og alt vil bare bli kaos. Ingen vet om det. Ingen skal vite det heller. Og det verste er at ingen er her for meg, jeg kan ikke fortelle det til familien.

Ingen vet hvordan jeg egentlig har det. Samme dag som jeg hadde hatt disse tankene ringte telefonen til mamma. Det var moren til storebroren min. Pappa hadde diabetes og bodde alene. Ingen av vennene mine vet noe om dette. Men de vet om selvskadingen. Jeg hater stefaren min , og hn hater meg.

Stefaren min hater meg tror jeg fordi jeg er den eneste i huset som ikke er ungen hans. Han kommer til og drepe meg. Jeg er redd for han. Du er forbildet mitt! Ikke forandre deg et gram. Be you'r self, everyone else is taken!! Jeg hadde enkelte problemer med mat fra jeg var Jeg mistet puppene mine, og mensen i ca. Alle rundt meg merket dette selvsagt.

Men problemet er at jeg ikke har pupper omtrent. Hvem gutt vil ha en jente uten pupper? Jeg hater livet mitt. Det finnes ikke en eneste ting jeg liker ved meg selv, og det er ikke fordi man er veldig kritisk til seg selv. Jeg hater kroppen min, huden min, alt. Stemmen min, personligheten min. Tenker noen ganger at jeg ikke vil leve. Jeg hater egentlig meg selv..

Jeg liker ikke meg selv, eller familien, eller vennene mine. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg er for stygg. MEN tingen er den at jeg fantasere noe helt sinnsykt om andre gutter. Jeg har en vennine som er en rote vennine, det ligger i luften at snart skjer det noe. Dette skjedde igjen i helgen.. Hater meg selv atm.. Vi snakket gjennom msn og da jeg fant ut at bestevenninna mi ikke likte det, fortsatte jeg bare allikevel.

Det hun ikke vet, er at jeg fortsatt snakker med ham. Jeg behandler folk som dritt, mest av alt meg selv. Livet mitt er perfekt, men jeg hater det likevel. Om nettene sover jeg ikke, i stedet sitter jeg oppe og planlegger begravelsen min og diverse annet.

Ting er ikke alltid som det ser ut. Dette var et bra innlegg, syns jeg. Utad er jeg den glade, smilende og positive jenta, men ingen kjenner den "virkelige meg". Men jeg klarer det ikke. Det er noen det er enklere med enn andre, naturligvis. Og jeg har fortalt at jeg sliter litt - men langt i fra alt. Det er det ingen som vet. Jeg gikk til en psykiater en periode. Jeg er jo ingen selvmordkandidat, for all del ikke.

Jeg kjenner meg igjen i mange av symptomene.. Jeg er forelsket i fetteren min! Noe som opplever det samme?: Han fortalte meg en hemmelighet som jeg fortalte videre til mange av mine venner. Jeg sa unnskyld til han, men det hjalp ikke. Jeg tror han ikke liker meg fordi jeg er veldig feit og overvektig.

Dette er det kun jeg og en veninne av meg som var min bestevenn som vet om. Har lenge planlagt og ta livet mitt, men klarer det ikke. De var mye til hjelp. Mamma ble utbrent, alvorlig utbrent. Mamma ble sykmeldt og kunne ikke jobbe. Det var et helvete det. Pappa og denne stemoren fikk 2 nydelige barn sammen, som jeg har kontakt med den dag i dag. Jeg sa jeg ikke ville til pappa mer, men ville aldri fortelle sannheten.

Jeg var hos min mormor som jeg kaller for "mor". Hun fortalte meg om fortiden mellom min far og mor. Kjempe flott sted, med verdens fineste strand. Stranda er som sydenstrand, varmt vann uten tang og tare og hele pakka. Jeg trodde faktisk pappa hadde forandret seg, siden min stemor virket lykkelig. Men jeg tok feil. Vi ville ikke at mamma skulle vite at han fortsatt var han gamle seg. Det tok 2 dager, og mamma ba om en prat med meg og min bror.

Hun fortalte at stemor nr. Vi fikk en lang samtale, og da fortalte mamma alt om henne og pappa. Vi satt flere timer og mamma slapp ut alt. Jeg grein som bare faen. Det samme gjorde min bror. Jeg ble redd, og ville bare hjem. Jeg ville at han skulle legge merke til meg, men ikke engang da, la han merke til meg. Han dreit i meg. Du vet bedre ". Den dag i dag, har jeg det helt fint. Har fortsatt verden beste mormor som jeg elsker mer enn alt annet.

Hadde jeg bare kunne gjort noe med det. Det er akkurat som at han er flau over meg. Jeg har mistet helt selvsikkerheten min Men fortsatt er jeg stup forelsket. Vi ble lignes og pjuske lenge Jeg vil bare ha han!! Jeg vil fortelle eksen min at jeg elsker han. Jeg sliter med selvskading, depresjoner og overspising. Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor lei jeg var. Og jeg er drittlei. Til og med dagen i dag , sender folk me stygge blikk og kommentarer.

Jeg har mistet selvtilitten min. Folk fant bloggen min, og kommenterte bare drit. Jeg er rett og slett dritt lei. Musikk er min eneste medisin. Livet mitt ble ikke akkurat slik jeg hadde planlagt.. Noen ganger gir han utrykk for at han liker meg, og andre ganger bryr han seg ikke. Ble mange ting i en kommentar, men.

For min del vil jeg IKKE at hun skal bli singel igjen. Jeg er egentlig veldig opptatt av status, selv om jeg ikke viser det. Ingen av vennene mine vet dette, eller.. Jeg elsker bloggen din Sophie og synest det er flott at du har slike innlegg!

Haha, det er egentlig ganske morsomt xD Det er ikke en hemmelighet for det er mange som vet det allerede. Vi fant en stubbe og satte den utenfor vinduet, og klatret opp. Hun ene venninna ble ikke med for hun skulle holde vakt. Vi var der inne i 8 minutter eller noe. Hun trodde det var en bilalarm Kult det xD Men ihvertfall. Vi trodde politiet skulle komme, og blablabla. Men det gikk mye bedre enn forventet: De klikker for hver minste lille ting. Men det var videoen som var morsomst xD Yolo lismmm Han var sikkert 18, og skikkelig kjekk.

Vel, livet mitt er en hemmelighet. Jeg var liten, dum og naiv - som barn flest. Ungdomsskolen kom, ungdomsskolen gikk. Jeg klarer ikke ha sex. Det er bare vondt. Jeg orker ikke alle minnene det bringer tilbake. Det bringer tilbake BARE smerte. De neste dagene angret jeg mer og mer for det var utrolig teit gjort av meg. Jeg nekter for at jeg har det og sier til vennene mine at han er ute av livet mitt og jeg ikke bryr meg om han. Hun hater og han, virkelig hater han. Jeg er kjempebetatt av en gutt i parallelklassen min.

Det negative er at vi ikke er i samme "gjeng" og sjeldent snakker med hverandre. Jeg vet ikke hvordan jeg kan komme i kontakt med han igjen. Hvor sykt er ikke det? Har gitt han en siste sjanse. Og det knekker meg helt. Er vel kanskje ikke en hemmelighet men jeg sier det likevel: Han er intelligent, snill og kjempemorsom.

Jeg og ex-bestevenninna mi har hatt en seksuell opplevelse sammen. Sykt ekkelt og jeg skulle gjerne hatt det ugjort. Hva vet jeg liksom om han?

Hvordan kan noen, noengang elske noen som meg? Jeg har aldri hatt kontakt med faren min, og moren min hater meg. Men jeg klarte ikke, rett og slett fordi jeg er for svak. Leser lenger oppe her at noen har pult 20 stk.. Man merker det kanskje ikke men innerst inne vill jeg bare forsvinne. Jeg blir ikke misshandla fysisk, men foreldrene mine sier ting de ikke burde si.

Kanskje derfor jeg aldri forteller det. Hei, jeg er en jente som er virkeligt forelsket i bestevennen min. Har stengt meg helt inne.

Da det ble slutt sa han det til alle kompisene sine og dette har spredt seg over hele skolen. Men ja, det er min hemmelighet. Pappa begynte med narkotika, verste jeg har opplevd. Jeg var utrolig glad i han og han betydde masse for meg. Men etter det ble slutt har jeg hatt sex med en gutt og sugd en annen. Da gjorde han ting med meg, selvom jeg nektet og ikke ville.

Jeg savner eksen min, og han savner meg. Jeg tror vennene tror jeg ditcher dem fordi jeg er lat. He berre 1 venn Mange tror jeg ditcher vennene mine fordi jeg er lat.

Jeg vil si det til noen, men hvem? Jeg er lei av livet. Hun har fint smil, fin kropp og en bra personlighet. Jeg vil at guttene skal se meg og ikke bare henne. Jeg er enda dypt forelsket i eksen min. Vi ble sammen kl For litt siden snakket vi ganske mye, vi var bestevenner. Nesten ingen vet at vi snakket mye sammen. Men i det siste har jeg ikke snakket med han, han er totalt drittsekk med meg.

Men dagen etter husket han ingenting selv om han ikke drakk mye. Jeg har hele livet hatt to liv. Da er jeg blid, morsom, livlig og smiler alltid. Jeg faker hele livet mitt, det har jeg alltid gjort. Det er ingen som vet hvem jeg er. Jeg hjelper alltid de som har noen problemer, fordi jeg har de samme problemene selv.

Derfor vet jeg hvordan jeg skal takle dem. Uansett hvordan problemer noen har, har jeg hatt dem. Jeg ble presset, truet og fikk aldri holde noe for meg selv. Han forfulgte meg overalt. Det finnes ett menneske for oss alle.. Vil ikke ha det bra fordi jeg ikke fortjener det Sannheten er at jeg ikke klarer meg lengre. Pappa og jeg var bestevenner, han var spontan og morsom!

Alt annet enn mamma er. Hun blir lei, og stikker bare. Pappa er borte og kommer aldri tilbake. Er veldig overbevisende, and I love it: Jeg har en hemmelighet jeg ikke har fortalt til noen. Jeg var utrolig glad, og alt gikk min vei! Tilslutt fikk jeg vite hva hun hadde sagt om meg, alt kom fram i lyset. Hun sa det ikke selv, jeg fikk vite det av en annen jente, som ikke bo her vi bor.

Jeg hater dem, de har blitt mine verste fiender. Men inne bena, jeg haaater bena. Ikke hatt sex, men jeg har runka han, og vi har nesten hatt sex han har bare ikke hatt den inni, men liksom "rundt" eller halvveis inni fitta..

Aldri sagt det til en sjel Hverken han eller jeg. Vi stoppet fordi jeg fikk mensen. Jeg er forelsket i sjefen min. Han er en dust. Jeg har komplekser, akkurat som alle andre jenter. Ingen av venninene mine vet det, og det er tungt for meg. Jeg husker ikke helt hvordan det hele startet, men det er en masse sorg rundt det. Da fant moren min det ut, og anmeldte stefaren min. Han ble som en HELT ny far for meg, og mamma og han er gift.

Hverken moren eller "faren" min vet om dette. En gang var jeg med en venninne til hytta hennes. Jeg sto opp rundt

.

: Hemmelig homoseksuell nummer trang pikk

Hemmelig homoseksuell nummer trang pikk Thai bøsse massasje gardermoen real sex
Hemmelig homoseksuell nummer trang pikk Og du trodde du hadde det vondt? Hun mener at hun ikke kan flytte fra han, fordi han er sinnsyk og klarer seg ikke selv. Har man først blitt sår så er det ikke så mye å gjøre annet enn å la huden der nede få hvile og vente til det ikke er sårt lenger. Jeg forlot m,in første kone først og fremst fordi jeg innså at jeg ikke kunne være noen god partner for henne. Hvorfor skal disse tankene og denne trangen uttrykkes for hele verden? Det indre, ungdommelige kvinnebildet er delvis forsvunnet, hemmelig homoseksuell nummer trang pikk.
WORLD ESCORT DIRECTORY NORSKE SEXSIDER HOMOSEKSUELL Free nude chat sex homo spill
Jeg er for plastiske operasjoner jeg! Det eneste du burde passe på er å starte rolig, ikke press den inn. Vent til den rette kommer. Kultur er skapt av vår natur og i beste fall er den kulturen egnet til å gi vekstbetingelser for vår endeløst mangfoldige natur. Hva kan jeg gjøre?

Hemmelig homoseksuell nummer trang pikk

9. apr Er en homoseksuell regntøyfetishist, føler veldig når jeg er kåt att jeg . Hvorfor skal disse tankene og denne trangen uttrykkes for hele verden?. 6. jun BDSM & Fetish (44); Bloggen (); Erotiske Noveller (9); Gay (12); Nyhetsbrev Arkiv (1) Nå skal jeg fortelle dere en hemmelighet. Til daglig Mesteren nyter visst tanken og synet av å se den trange fitta mi bli spiddet av svære kuker. Men i det jeg kjenner kuk nummer to presse seg inn, blir han avbrutt. jan Våt trang fitte søkes til hard stor kuk. Vellykket som kanskje være nummer la oss selv norway sex menn i kvinneklær Norsk caroline andersen sex sex gamle damer porn trang fitte Trang fitte gay cruising oslo Incest Sex Treff Eskorte Hemmelig Sex Fitte Mot Fitte Nordfjordnes Porn Thai Porno TRANG.

Hemmelig homoseksuell nummer trang pikk